Leven in bloei

Met regie en zelfvertrouwen optimaal genieten van leven dat bloeit, in de bloei van jouw leven

Over Maud

Vanuit mijn ervaring en opleiding heb ik een duidelijke visie op het gebied van zwangerschap en bevalling. De geboorte van een baby is overweldigend en kan met de juiste voorbereiding een positieve en mooie ervaring zijn. 

Mijn doel is om (aanstaande) moeders en partners hierbij op een professionele manier te begeleiden en met een open blik en nuchtere kijk op het proces van zwangerschap en bevalling het avontuur aan te gaan.
Mijn eigen ervaring met ziekenhuis- en thuisbevallingen, borstvoeding, opleiding en bijscholingen zorgen voor een professionele basis van mij als doula. 

Naast het doulaschap ben ik getrouwd, moeder van 4 kinderen en werk ik als communicatieadviseur in ZGT Almelo. Stilstaan is geen woord dat bij mij past. Ik zoek altijd naar nieuwe uitdagingen en grijp deze met beide handen aan.

Mijn man is hierin mijn steun en toeverlaat en zorgt met zijn flexibiliteit dat ik altijd weg kan van huis om bij een bevalling te zijn.


Opleiding tot doula

Op dit moment zit ik in de afrondende fase van mijn opleiding tot doula in Utrecht. Zwangerschappen hebben mij altijd gefascineerd. Als kind was mijn grootste droom dan ook zelf moeder worden.  De overgang naar het worden van een ouder is ontzettend bijzonder. Met mijn opleiding en eigen ervaringen wil ik aanstaande moeders en partners graag begeleiden tijdens het pad naar de bevalling, de geboorte zelf en de eerste tijd daarna.