Leven in bloei

Met regie en zelfvertrouwen optimaal genieten van leven dat bloeit, in de bloei van jouw leven

Wat ik voor jou kan betekenen

Tijdens de zwangerschap maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek bij jou thuis, in jouw eigen omgeving. We kijken of het klikt, bespreken alle vragen die jij en jouw partner hebben en ik hoor graag hoe jij tegen de bevalling aankijkt.

Het is mijn taak om bij jouw wensen aan te sluiten en jou goed voor te bereiden en ervoor te zorgen dat jij zélf keuzes maakt waar jij en jouw partner achter staan. Hierbij kan ik veel informatie geven over bevallen en alles daaromheen. Ook bij een geplande keizersnede is het fijn om een doula aan jullie zijde te hebben en je samen op de geboorte van het kindje voor te bereiden.

  • VI-Photography-119
  • VI-Photography-130
  • VI-Photography-178
  • VI-Photography-206

Fotografie: VI-Photography

Zwangerschap

Wanneer wij na het kennismakingsgesprek onze samenwerking voortzetten, brengen we in kaart wat jullie wensen en verwachtingen zijn rondom de geboorte van jullie kind. Samen gaan we het gesprek aan en maken we een geboorteplan. Het creëert bewustzijn over de (on)mogelijkheden bij de bevalling en geeft een duidelijk overzicht over hoe jij jouw bevalling 'viert'.

Geboorte

Vanaf 37 weken zwangerschap sta ik 24/7 stand-by voor jou. Je mag mij dan ook op elk tijdstip bellen als jij denkt dat jouw bevalling is begonnen of twijfels daarover hebt.

Tijdens de bevalling ben ik vanaf de actieve fase onafgebroken bij jou en zorg ik ervoor dat jij regie houdt over het bevalproces. Wanneer de baby geboren is blijf ik nog ca. 1,5 uur om jou te ondersteunen.

Ouderschap

Ongeveer 2 weken na de geboorte kom ik nog een keer langs voor een evaluatie gesprek en geef ik het geboorteverslag.

De eerste 40 dagen na de bevalling hebben wij nog regelmatig contact en sta ik klaar voor al jouw vragen.

Samen zorgen wij ervoor dat jullie in alle rust kunnen genieten van jullie kleine wonder.


Ik gun mijzelf dit!

Wil jij wel graag samen werken aan de goede voorbereiding op de bevalling, maar geen ondersteuning tijdens de bevalling zelf? Dat kan! Een zwangerschap en geboorte is voor iedereen anders en ik kijk graag met jou mee naar jouw specifieke wensen.